Υπογραφή Διμερούς Συμφωνίας μεταξύ του Λιμενικού Σώματος και του Bureau VEritas 

News

Υπογραφη Διμερους Συμφωνιας Εξουσιοδοτησης του Γαλλικου Νηογνωμονα (Bureau Veritas SA) απο την Ελληνικη Αρχη

Aug. 4 2021

Υπεγράφη την Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021 η διμερής συμφωνία εξουσιοδότησης του Γαλλικού Νηογνώμονα (Bureau Veritas SA) από την Ελληνική Αρχή.

Τον Γαλλικό Νηογνώμονα (Bureau Veritas SA) εκπροσώπησε η κ.Παγιέτ Παλαιολόγου (Αντιπρόεδρος της Ζώνης της Ελλάδος, της Αδριατικής & της Μαύρης Θάλασσας) και την Ελληνική Αρχή, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος κ.Θ. Κλιάρης.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΙΜΕΡΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ BUREAU VERITAS
υπογραφή της διμερούς συμφωνίας από τον κ. Αρχηγό και την κα. Παλαιολόγου, που έγινε στο Υπουργείο την Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021
υπογραφή της διμερούς συμφωνίας από τον κ. Αρχηγό και την κα. Παλαιολόγου, που έγινε στο Υπουργείο την Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την υπογραφή της συμφωνίας εξουσιοδότησης του Γαλλικού Νηογνώμονα (Bureau Veritas SA) από την Ελληνική Αρχή που εκπροσωπήθηκαν αντίστοιχα από την κα Π. Παλαιολόγου, Αντιπρόεδρο της Ζώνης της Ελλάδος, της Αδριατικής & της Μαύρης Θάλασσας, και τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύραχο Θ. Κλιάρη, την Πέμπτη, 22 Ιουλιου 2021.

Photos from the signing of the authorization agreement concluded between the Hellenic Republic, represented by the Commandant of the Hellenic Coast Guard Vice Admiral Th. Kliaris, with the recognized organization: Bureau Veritas SA, as represented by Mrs P. Palaiologou, Vice President of the Hellenic , Black Sea & Adriatic Zone, that was done on Thursday 22.7. 2021.